TRAFIC CU MERCUR: SUBSTANŢE INTERZISE în satele prahovene. VIDEO

Category: Actual Created: Thursday, 15 August 2013 11:37

trafic mercurMiercuri, 14 august, jandarmii prahoveni care patrulau în comuna prahoveană Nisipoasa, au oprit pentru control un bărbat care trăgea de un bagaj ce părea mult prea greu pentru volumul genţii.

În jurul orei 17.40, jandarmii l-au identificat pe proprietar şi au început să controleze bagajul. Omul, de 46 de ani, din comuna Albeşti Paleologu, vindea aproape 8 kilograme de lichid vâscos, de culoare argintie, ce părea a fi mercur.

Din discuţiile cu el, jandarmii au aflat că bărbatul a obţinut mercurul într-o perioadă în care lucrase la un centru de colectare a fierului vechi, demontând unele echipamente aduse spre valorificare.

Cum vânzarea de mercur este faptă penală, omului i s-a întocmit dosar cu acte de constatare pentru fapta susceptibilă de „trafic de substanţe interzise", dosar ce va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, pentru continuarea cercetărilor.

VEZI AICI IMAGINI DE LA ACŢIUNEA JANDARMILOR

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.