Surse APH informează că Sorina Pintea, ministrul Sănătății, ar urm să vină într-un nou control nocturn la una dintre unitățile medicale din județul Prahova. Potrivit informațiilor preliminare, aceasta s-ar putea opri la Spitalul Județean de Urgență Ploiești sau Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte.

 

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, aceasta ar fi a treia vizită în decurs de trei săptămâni, după controlul inopinat din 29 spre 30 martie care s-a lăsat, până la urmă, cu demiterea întregii conduceri a SJU (VEZI DETALII). La câteva zile distanță, Sorina Pintea a revenit la Ploiești, pentru o întâlnire cu șefii de secții. După acesta, ministrul a spus în fața presei că va reveni în toate spitalele în care a făcut vizite neanunțate și a găsit nereguli, dar că nu în curând, pentru că nu dorește ca regulile și procedurile să fie respectate doar de frica acestor controale inopinate.

Acum două seri, ministrul Sănătății a mai efectuat un control în miez de noapte, în Prahova, la spitalul din Sinaia (VEZI DETALII).

Vom reveni cu amănunte.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Foto arhivă (sursa: stiripesurse.ro)

Joomla SEF URLs by Artio