Rezultate finale la Bacalaureatul 2018. Prahova are trei absolvenți cu media 10

Written by Ioana POPA Category: Actual Created: Monday, 09 July 2018 11:10

rezultate bacSesiunea de vară a Bacalaureatului 2018 s-a încheiat luni, pe 9 iulie, odată cu afișarea rezultatelor finale, după soluționarea contestațiilor depuse de candidați. În Prahova, bilanțul este pozitiv față de săptămâna trecută, aducând în plus mai mulți promovați și încă o medie de 10.

 

După recorectarea lucrărilor, 3.359 dintre cei 4.736 de candidați prahoveni care au susțint Bacalaureatul în sesiunea iunie - iulie 2018 au luat medii de trecere și se pot gândi la planuri de viitor, eventual la admiterea la facultate. În urma contestațiilor, rata promovabilității a crescut, în județ, la 70,92%, dar rămâne semnificativ sub cel din anul precedent, de peste 78% (VEZI DETALII).

O altă veste bună vine de la vârful clasamentului, deschis de trei medii de 10. Andreea Mihăilă, absolventă de la C. N. "Ion Luca Caragiale" Ploiești, a primit 0,7 puncte în plus la nota la Limba și literatura română, ca urmare a contestației depuse, și a devenit, astfel, cel de-al treilea candidat din Prahova cu 10 pe linie la Bac 2018.

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.