PERFORMANŢĂ: Miruna Andreea Găman, din Ploieşti, a obţinut argintul la Olimpiada Internaţională de Geografie

Category: Actual Created: Monday, 27 August 2012 17:12

miruna_andreea_gamanLotul olimpic al României a reuşit perfomanţa de a obţine patru medalii şi de a se clasa pe locul doi pe naţiuni la Olimpiada Internaţională de Geografie, desfăşurată în perioada 21 - 27 august 2012 la Köln, Germania. Elevii români au cucerit două medalii de aur, una de argint şi una de bronz.

Medaliile de aur au fost câştigate de Popa Constantin (clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni, Suceava) şi Ursică Ştefania (clasa a XII-a  la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”din Sfântu Gheorghe, Covasna).

Medalia de argint a fost obţinută de eleva Miruna Andreea Găman (clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Alexandru Ioan Cuza” din Ploieşti), iar cea de bronz i-a revenit lui Traian Tomenco (clasa a XI-a la Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu” din Bucureşti).Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.