Actual

Actual

„Unirea” Sărbătorilor Pascale cu liberul legal de 1 Mai aduce o minivacanţă, la finalul acestei luni, pentru bugetari, ceea ce înseamnă că multe ghişee de lucru cu publicul ori vor fi închise, ori vor avea program redus.

Read more: Program redus, în următoarea perioadă, la Evidenţa Populaţiei Ploieşti
Actual

Operatorul sistemului de alimentară cu apă potabilă din Ploieşti a anunţat că opreşte alimentarea, luni dimineaţă, pe două străzi situate în zona Rudului, pentru efectuarea unor lucrări la un branşament.

Read more: Apa Nova Ploieşti anunţă oprirea alimentării, luni dimineaţă, pe două străzi din municipiu
Actual

Profesoara înjunghiată în ianuarie, la Colegiul "Spiru Haret" din Ploiești, a fost scoasă țap ispășitor chiar de colegi de-ai săi, membri ai comisiei de disciplină care a derulat ancheta internă în urma incidentului deosebit de grav (VEZI DETALII). Aceștia consideră că dascălul ar fi trebuit să stea nu la cancelarie, ci chiar la poarta școlii. Cum ar veni, să nu mai bată agresorul atâta drum! Concluziile au stârnit revolta dascălilor din toată țara, iar conducerea FSLI apreciază că acestea denotă "superficialitate, lipsă de empatie față de propria lor colegă aflată într-o situația de o gravitate ieșită din comun și un total dezinteres față de problema reală".

Read more: FSLI reacționează la concluziile comisiei de disciplină de la "Spiru Haret", în cazul profesoarei...
Actual

Raportul încheiat de comisia de disciplină constituită la nivelul Colegiului "Spiru Haret", pentru anchetarea incidentului din ianuarie, când o profesoară a fost înjunghiată de un fost elev chiar în fața cancelariei, o indică drept vinovată pe victimă.

Read more: Comisia de disciplină a scos-o vinovată pe profesoara înjunghiată la Colegiul "Spiru Haret"....
Actual

Surse APH informează că Sorina Pintea, ministrul Sănătății, ar urm să vină într-un nou control nocturn la una dintre unitățile medicale din județul Prahova. Potrivit informațiilor preliminare, aceasta s-ar putea opri la Spitalul Județean de Urgență Ploiești sau Spitalul Orășenesc Vălenii de Munte.

Read more: SURSE: Ministrul Sănătății, un nou control în această noapte în Prahova. Ar viza Spitalul Județean...
Actual

Având în vedere că în următoarea perioadă e programată o aşa-zisă minivacanţă, "unind" zilele libera din perioada Sărbătorile Pascale cu liberul de 1 Mai, Transport Călători Express Ploieşti a anunţat că în aceste zile autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele societăţii vor circula după un grafic redus.

Read more: Program redus la TCE Ploieşti, de la Paşte şi până de 1 Mai. Vezi graficul!
Actual

Prefectura Prahova a anunţat că serviciile subordonate instituţiei care se ocupă de eliberarea paşapoartelor, respectiv de înamtriculări auto şi permise de conducere nu vor avea program începând din perioada Sărbătorilor Pascale şi până pe 1 Mai inclusiv. În cel de-al doilea caz, această măsură va duce la reprogramarea prahovenilor care îşi făcuseră iniţial rezervări pentru ziua de 30 aprilie.

Read more: Prahovenii care făcuseră rezervări la Permise şi Înmatriculări pentru 30 aprilie vor fi reprogramaţi
Actual

Agenția pentru Protecția Mediului Prahova a organizat, în această săptămână, o reuniune a Grupului de lucru pentru realizarea scenariilor de diminuare a activităților unor operatori economici care-și desfășoară activitatea în municipiul Ploiești, în perioade de timp cu condiții defavorabile dispersiei poluanților în atmosferă. Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a ieșit la rampă, după această întâlnire, acuzând că, din cauza Primăriei Ploiești, agenții economici obligați să monteze stații proprii de monitorizare a aerului nu au putut face acest lucru.

Read more: Ministrul Mediului lansează un nou atac la adresa primarului Ploieștiului: "Sunt lucruri care,...