Actual

Actual

Rata de infectare, calculată pe baza cazurilor COVID semnalate din 25 ianuarie şi până în prezent, arată că în Prahova o singură localitate mai depăşeşte pragul de 3 cazuri active la mia de locuitori, alte nouă sunt între 1,5 şi 3, iar media pe judeţ a scăzut până la 0,86.

Read more: #coronavirus - Rata de infectare e în continuă scădere în Prahova. Media a ajuns la 0,86 cazuri...
Actual

Ministerul Sănătății și Ministerul Educației au transmis un nou set comun de precizări, de această data referitor la obligativitatea purtării măștii în unitățile de învățământ.

Read more: Categoriile de persoane care nu sunt obligate să poarte mască de protecție. Excepțiile se aplică...
Actual

Inspectorii școlari din Prahova au început, chiar de astăzi, verificările în unitățile de învățământ din județ, urmărind modurile în care au fost implementate măsurile pentru prevenirea răspândirii Covid-19, în contextul revenirii copiilor în școli și grădinițe.

Read more: Inspecții în școlile din Prahova, din prima zi de cursuri
Actual

Un nou formular prin care părinții își pot exprima acordul în vederea testării copilului pentru Covid-19 a fost publicat, odată cu o serie de precizări referitoare la utilizarea acestor documente.

Read more: Noul formular de consimțământ prin care părinții își pot da acordul în vederea testării copilului,...
Actual

Poliţiştii din Ploieşti au întrerupt, sâmbătă seară, un botez organizat într-un restaurant din municipiu. Cum petrecerile private încă sunt interzise, ei au sancţionat atât proprietarul localului, cât şi organizatorii evenimentului.

Read more: Botez cu 20 de participanţi, întrerupt de poliţiştii din Ploieşti
Actual

Administraţia Naţională de Meteorologie a avertizat că o masă de aer încărcată cu particule de praf, venind dinspre Africa, urmează să ajungă deasupra mai multor porţiuni ale ţării nostre, inclusiv deasupra judeţului Prahova. Vestea bună e că o parte din praf va fi "spălată" de ploi înainte să ajungă la noi.

Read more: Un nor de praf saharian ajunge deasupra judeţului Prahova. Vezi avertizarea ANM!
Actual

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că în mai multe masive montane din ţară există risc mare de producere a unor avalanşe, în urma unei perioade de temperaturi pozitive pe timpul zilei, care a făcut ca stratul superior de zăpadă se se topească uşor şi să fie uşor de desprins. Pentru Muncţii Bucegi a fost emis un cod de categoria 3, însemnând risc "însemnat", respectiv categoria 4, "risc mare", la altitudini de peste 1.800 de metri.

Read more: Pericol mare de avalanşe în Munţii Bucegi, în urma temperaturilor ridicate din ultimele zile
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 26352 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 826 de pacienți au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Nu au fost raportate noi decese în ultimele 24 de ore.

Read more: #coronavirus - Zero decese, 44 de infectări şi 267 de locuri libere în spitalele COVID din...
Actual

Din cele 26.308 de persoane testate pozitiv în Prahova, de la începutul pandemiei, 826 au decedat, însă, din fericire, numărul acestora este constant de două zile.

Read more: #coornavirus: Încă o zi fără decese Covid în Prahova, dar cu zeci de cazuri noi confirmate în...
Actual

Ministerul Educației a prezentat, vineri, situația actualizată a infectărilor, în cele peste 3.000 de localități din România (VEZI LISTA AICI), cifră în funcție de care se decide cine va merge la școală de luni, 8 februarie, și cine va continua cursurile on-line.

Read more: Școlile din 27 de localități din Prahova, deschise doar parțial, din cauza ratei infectărilor
Actual

Prezent la Actualitatea LIVE, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Prahova, Ilona Rizea, a anunțat cum va decurge procesul didactic după reluarea cursurior școlare.

Read more: Ilona Rizea, inspector școlar general ISJ Prahova: „Nu mai vorbim despre program decalat, dar...
Joomla SEF URLs by Artio