Actual

Actual

Cătălin Mircea Grigore, ploieșteanul de 37 de ani care, în vara anului trecut, a sărit cu toporul la polițiștii și jandarmii, după ce spusese că vrea să omoare un polițist, a fost găsit vinovat pentru ultraj și condamnat la închisoare, dar judecătorii au decis, de asemenea, suspendarea executării pedepsei.

Read more: Ploieșteanul care i-a amenințat cu toporul pe jandarmi și polițiști a fost condamnat la închisoare...
Actual

Mai mulţi copii născuţi morţi sunt ţinuţi, unii dintre ei de peste zece ani, la morga Maternităţii Ploieşti. Cazul, o dovadă macabră a birocraţiei din România şi posibil a lipsei de interes a decidenţilor plătiţi din bani publici, a fost prezentat de autorităţile ploieştene, care s-au implicat pentru rezolvarea problemelor juridice şi pentru înhumare.

Read more: Caz şocant la Maternitatea Ploieşti. 8 copii morţi au "aşteptat" aproape un deceniu, la morga...
Actual

Aproape că nu este săptămână fără ca în intersecția de lângă Ploiești, dintre DN 1 și drumul spre localitatea Buda, să nu aibă loc un accident rutier. Miercuri dimineață, două autovehicule au intrat în coliziune, pe fondul neacordării de prioritate.

Read more: Intersecția de la Buda face noi victime. Trei persoane rănite, miercuri dimineață, într-un...
Actual

Vreme de aproape o săptămână, un transport de praf de praf saharian va traversa țara noastră. Fenomenul va fi vizibil începând de marți și până de Paște, în special în intervalele cu precipitații.

Read more: Anunțul meteorologilor cu privire la valul de praf saharian care ajunge marți deasupra României
Actual

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat, luni seară, că din toamnă ar putea fi introdusă limitarea numărului de elevi dintr-o clasă, la cel mult 25.

Read more: Ministrul Educației vrea să introducă limitarea numărului de elevi: cel mult 25 de copii într-o...
Actual

Părinții care vor să-i ducă la grădiniță pe cei mici în anul școlar următor trebuie să se ocupe de înscrierea copiilor în învățământul preșcolar imediat după sărbători. Primele vor fi înregistrate cererile de reînscriere și abia apoi, în limita locurilor rămase, cele pentru copiii care vor merge la grădiniță prima dată în toamna acestui an.

Read more: Înscrierile la grădiniță încep imediat după Paște
Actual

Trei autovehicule au fost implicate în accidentul produs pe DN 1, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, în zona Bisericii Călătorului. Două mașini, trase pe dreapta pentru că unul dintre ele făcuse pană, au fost izbite de o autoutilitară care se îndrepta spre Ploiești.

Read more: Doi bărbați au murit și un altul a fost rănit, pe DN 1. Victimele, spulberate de o autoutilitară