Actual

Actual

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor informează toți crescătorii de păsări că, în ultima perioadă, s-au confirmat focare de gripă aviară înalt patogenă, subtipul H5N8, la păsările domestice din exploataţii comerciale, precum și la păsările de curte, în mai multe state membre, precum și în Romȃnia la o exploataţie comercială de palmipede, din judeţul Ilfov.

Read more: Focar de gripă aviară la circa 40 de kilometri de Prahova! Ce măsuri a anunţat DSV
Actual

Cele mai noi informații furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, privind modul în care decurge campania de vaccinare, arată că în județ mai există, în stoc, mai puțin de 4.000 de doze, în timp ce aproape 33.000 deja au fost administrate. De la startul imunizării au fost înregistrate și mai multe cazuri în care dozele de vaccin au fost pur și simplu irosite.

Read more: Aproape 50 de doze declarate “pierdute”, până acum, de centrele din Prahova
Actual

Incidența cazurilor în Prahova a scăzut, în prezent, la 0,81 la mie, cu din ce în ce mai puțin pacienți noi confirmați cu SARS-CoV-2, de la o zi la alta. Din nefericire, unii  bolnavi infectați sunt, încă, în stare gravă, și județul raportează în continuare, constant, decese în rândul pacienților Covid.

Read more: #coronavirus: 50 de cazuri noi și trei decese asociate Covid au fost raportate, marți, în Prahova
Actual

Ministrul Educației a explicat, într-o declarație la un post central de știri, că purtarea măștii de protecție de către elevi este obligatorie inclusiv în timpul orelor de Educație fizică, aceasta fiind solicitarea din partea Ministerului Sănătății.

Read more: Ministrul Educației: Purtarea măștii de protecție, obligatorie și la orele de Ed. fizică
Actual

Prezent la Actualitatea LIVE, fostul deputat Dan Rădulescu a criticat decizia factorilor de decizie din Educație de a elimina operele scriitorilor români contemporani din materia pentru examenul de Bacalaureat.

Read more: Dan Rădulescu: „Sorescu, Preda și Nichita au fost scoși din materia pentru Bacalaureat”
Actual

Prahova a primit, până în prezent, aproape 37.000 de doze de vaccin anti-Covid, majoritatea cu serul produs de Pfizer. În jur de 32.000 au fost deja administrate.

Read more: Aproape 32.000 de doze de vaccin administrate în Prahova, până acum. Peste 6.000 de persoane din...
Joomla SEF URLs by Artio