Actual

Actual

După o săptămnă cu temperaturi plăcute, mai ales de joi încoace, vremea începe să devină instabilă în multe regiuni din ţară, iar meteorologii anunţă că începând din noaptea de sâmbătă spre duminică ne putem aştepta la ploi, ba chiar inclusiv la vijelii şi grindină. A fost emis şi un cod galben, însă Prahova scapă la limită.

Read more: Cum va fi vremea de Paşte. ANM a emis un cod galben de instabilitate
Actual

În Prahova, peste 300 de poliţişti vor fi la datorie zilnic în această minivacanţă, în special pentru asigurarea ordinii publice şi fluidizarea traficului pe cele mai aglomerate artere de circulaţie. Anunţul vine în contextul în care IGPR a mobilizat efective impresionante în toată ţara, anunţând că peste 10.000 de poliţişti vor fi la datorie în fiecare zi, la nivel naţional.

Read more: Peste 300 de poliţişti vor fi la datorie simultan în Prahova, în fiecare zi din această minivacanţă
Actual

Polițiștii rutieri din Prahova continuă, în aceste zile, campaniile pentru combaterea principalelor cauze ale accidentelor rutiere. ieri, oamenii legii au urmărit depistarea conducătorilor auto care fac depășiri neregulamentare, iar astăzi sunt cu ochii pe bicicliști.

Read more: Controale în județ, pentru depistarea șoferilor care fac depășiri neregulamentare și a...
Actual

Lotul județului Prahova la Olimpiada Națională de Informatică - secțiunea gimnaziu a obținut nu mai puțin de nouă medalii, dintre care trei de aur, două de argint și patru de bronz, iar doi dintre componenții săi au fost selectați și pentru lotul lărgit al României, în vederea participării la etapa internațională.

Read more: Rezultate excepționale pentru elevii prahoveni, la Olimpiada Națională de Informatică (gimnaziu)....
Actual

Șeful Secției Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului de Obstetrică-Ginecologie din Ploiești, dr. Dumitru Ilie, unul dintre cei mai apreciați medici ai Maternității Ploiești, s-a stins din viață, ieri, la numai 58 de ani.

Read more: Unul dintre cei mai apreciați medici de la Maternitatea Ploiești s-a stins din viață, în Joia...
Actual

Agenția Națională de Administrare Fiscală pregătește pentru anul 2019 o amnistie pentru oamenii care au datorii mici la stat! Potrivit unor surse citate de Pro TV, contribuabilii care au primit de la ANAF decizii de impunere pentru sume mici ar putea beneficia de ştergerea datoriilor.

Read more: Aministie fiscală pentru zeci de mii de români. Datoriile vor fi şterse imediat după Paşte
Actual

Guvernul a aprobat proiectul de hotărâre privind cifra de școlarizare pentru anul școlar 2019 - 2020. Așa cum ministrul Ecaterina Andronescu anunța încă de acum câteva săptămâni, inclusiv cu prilejul vizitei efectuate la Ploiești, numărul de locuri pentru admiterea la liceu în clasa a IX-a învățământ de zi a scăzut semnificativ față de anul trecut, mii de locuri în plus fiind alocate, în schimb, învățământului profesional.

Read more: Mii de locuri la liceu, tăiate din schemă sau distribuite către învățământul profesional, în anul...
Actual

Cătălin Mircea Grigore, ploieșteanul de 37 de ani care, în vara anului trecut, a sărit cu toporul la polițiștii și jandarmii, după ce spusese că vrea să omoare un polițist, a fost găsit vinovat pentru ultraj și condamnat la închisoare, dar judecătorii au decis, de asemenea, suspendarea executării pedepsei.

Read more: Ploieșteanul care i-a amenințat cu toporul pe jandarmi și polițiști a fost condamnat la închisoare...