Actual

Actual

25 dintre cele 104 localităţi din Prahova nu mai au niciun caz COVID semnalat în ultimele 14 zile, iar alte 22 sunt la borna unu, potrivit situaţiei la zi prezentate astăzi de Prefectură. Aceeaşi situaţie confirmă scăderea ratei de infectare, arătând că în prezent nicio localitate prahoveană nu mai depăşeşte pragul de 3 cazuri la mia de locuitori, în timp ce numai două îl depăşesc pe cel de 1,5.

Read more: #coronavirus - Scădere semnificativă a ratei de infectare. Un sfert dintre localităţile din...
Actual

Se strică vremea în toată ţara, începând de joi după-amiază. După ce iniţial anunţase un cod galben de ninsori şi intensificări ale vântului valabil în toată ţara până vineri seară, Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat astăzi avertizarea, anunţând că mai multe zone înalte se vor afla sub cod portocaliu. Aici e cuprinsă şi partea de nord a judeţului Prahova.

Read more: ANM a actualizat avertizarea meteo. Cod portocaliu de ninsori şi viscol la munte şi cod galben în...
Actual

Poliţiştii şi lucrătorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit astăzi în nordul municipiului Ploieşti, după ce un bărbat de 63 de ani a ameninţat că va produce o explozie, în mod intenţionat, cu ajutorul unei butelii cu gaz. Până la urmă, ploieşteanul a fost imobilizat înainte să ducă la capăt acest plan.

Read more: Bărbat imobilizat de poliţişti, după ce a ameninţat că va produce o explozie într-un apartament...
Actual

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat, joi, firma desemnată câștigătoare în urma procedurii pentru atribuirea contractului „Completare / Revizuire Studiu de Fezabilitate, elaborare Proiect Tehnic, pentru “Autostrada București – Brașov, tronson Ploiești – Brașov”.

Read more: Contractul pentru proiectul tehnic A3 Ploiești – Brașov, câștigat de o firmă implicată în...
Actual

Rata infectărilor în Prahova a coborât din nou, ajungând, azi, la 0,78 cazuri active la mia de locuitori. 57 de persoane din județ au fost testate pozitiv, în ultimele 24 de ore. Din păcate, în același interval au fost raportate și patru noi decese survenite în rândul pacienților confirmați cu Covid.

Read more: #coronavirus: 197 de prahoveni infectați sunt internați în spitalele din Prahova. 57 de cazuri noi...
Actual

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat, miercuri după-amiază, finalizarea licitației pentru desemnarea proiectantului în vederea construirii autostrăzii Ploiești – Brașov.

Read more: S-a încheiat licitația pentru proiectul autostrăzii A3 Ploiești – Brașov
Actual

În acest an, la Scoala de Subofiteri Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zăgănescu" Boldesti vor fi scoase la concurs 278 de locuri pentru subofițeri de pompieri și protecție civilă și 22 pentru specializarea maistru militar auto, două locuri fiind rezervate pentru rromi, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Read more: Admitere la Şcoala de Pompieri din Boldeşti. Sunt scoase la concurs 300 de posturi, pentru...
Joomla SEF URLs by Artio