Actual

Actual

Fostul ministru Gabriel Sandu şi fostul consilier judeţean PDL Prahova Daniel Neagoe au fost trimişi în judecată de DNA, alături de mai multe persoane, într-un nou dosar penal care vizează contractele derulate de Poşta Română. Anchetatorii susţin că, în perioada în care a condus compania naţională, Neagoe ar fi încuviinţat o achiziţie supraevaluată, în urma căreia Poşta Română a fost prejudiciată cu peste 23 de milioane de lei. Din sumele fictive plătite, peste 11 milioane ar fi ajuns în mod ilegal la fostul ministru al Comunicaţiilor, prahoveanul Gabriel Sandu, mai arată DNA.

Read more: Doi prahoveni, trimişi în judecată de DNA într-un nou dosar care vizează contractele de la Poşta...
Actual

Eforturile de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de indisciplina bicicliţtilor au continuat pe parcursul zilei de ieri, când, la nivelul mai multor subtilități de poliție din Prahova, au fost organizate acțiuni rutiere care au vizat îndeosebi această categorie de participanți la trafic. Astfel, au fost sancționați contravențional (cu amenda sau avertisment) 34 de biciclişti, dintre care 15 au fost depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Read more: Poliţia Rutieră continuă controalele care-i vizează pe biciclişti
Actual

Prezent vineri în Ploieşti, unde a participat la o paradă automobilistică, preşedintele Senatului şi al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că susţine înfiinţarea unui muzeu al automobilului, apreciind că această iniţiativă va duce la îmbogăţirea peisajului cultural.

Read more: Călin Popescu Tăriceanu, prezent la Ploieşti pentru o paradă a maşinilor de epocă
Actual

Multe hectare de viţă-de-vie au fost afectate de grindina căzută în această săptămână, venită după o secetă prelungită, iar producţia din acest an ar putea fi în mare măsură compromisă, anunţă autorităţile, care spun că fac verificări şi că există posibilitatea acordării unor despăgubiri de la bugetul de stat.

Read more: Producţia de struguri, compromisă în Prahova. Autorităţile fac verificări şi vorbesc despre...
Actual

Poliţia caută în continuare autorul unei tâlhării petrecute pe 17 ianuarie, când un bărbat înarmat cu o sabie a dat atacul la un magazin de bijuterii din centrul municipiului Ploieşti şi a plecat cu bunuri de aproape 140.000 de lei. Anchetatorii au reuşit să obţină noi imagini de la camerele de supraveghere amplasate în vecinătate şi solicită ajutorul ploieştenilor pentru identificarea suspectului.

Read more: Poliţia a dat publicităţii noi imagini cu suspectul tâlhăriei de la o bijuterie din centrul...