Actual

Actual

CNAIR a semnat, vineri, cu SC CONSITRANS S.R.L.,  contractul pentru  „Completare/Revizuire Studiu de Fezabilitate, elaborare Proiect Tehnic, pentru «Autostrada București – Brașov, tronson Ploiești – Brașov»”.

Read more: CNAIR a semnat contractul cu firma care va realiza proiectul tehnic al A3 Ploiești - Brașov
Actual

Ministerul Educației a anunțat, vineri seară, că în ultimele două zile au fost 76 de cazuri confirmate cu Covid în unitățile de învățământ din țară, 46 fiind elevi și 30 – angajați în școli și grădinițe.

Read more: Aproape 80 de elevi și angajați din Învățământ au fost confirmați cu Covid, joi și vineri
Actual

Din datele transmise de Grupul de Comunicare Strategică, în bilanțul de vineri, reiese că, în prezent, în România sunt 34.433 de cazuri active de Covid, din care 7.109 sunt pacienți internați în spital.

Read more: #coronavirus: Aproape 35.000 de cazuri active la acest moment, din care 2.550 confirmate în...
Actual

Cea mai nouă hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență aprobă lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic ridicat și reguli de aplicare a măsurii carantinei asupra persoanelor care sosesc din aceste zone.

Read more: Regulile stabilite de CNSU pentru cei care sosesc din țări cu risc epidemiologic ridicat: test...
Actual

Poliția Dâmbovița a anunțat, vineri dimineață, închiderea circulației pe DJ 713 (Transbucegi). Măsura a fost luată pe fondul condițiilor meteo. Până vineri, la ora 18.00, în Bucegi este valabil un cod portocaliu de viscol.

Read more: Transbucegi (DJ 713) a fost închis vineri dimineață, din cauza condițiilor meteo
Actual

DGA a dispus trimiterea în judecată a unui inculpat, la data comiterii faptelor subofițer în cadrul Grupării de Jandarmerie Mobilă “Matei Basarab” Ploiești, pentru săvârșirea a șase infracțiuni de instigare la fals în înscrisuri oficiale și trei infracțiuni de acces ilegal la un sistem informatic.

Read more: Jandarm de la Gruparea Mobilă Ploiești, trimis în judecată. Este acuzat de instigare la fals în...
Joomla SEF URLs by Artio