Actual

Actual

Au apărut primele propuneri din partea grupului de lucru convocat de premier pentru îmbunătăţirea activităţii la nivelul Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă. Comitetul condus de Raed Arafat vrea schimbarea legislaţiei privind sistemul 112, pentru o mai bună localizare şi identificare a apelanţilor.

Read more: Modificări propuse în sistemul 112, pentru localizarea şi identificarea celor care sună la numărul...
Actual

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri mai multe avertizări de vreme severă, anunţând că în peste jumătate dintre judeţele ţării urmează o perioadă de instabilitate atmosferică accentuată. Avertizarea, care vizează şi judeţul Prahova, este valabilă până joi, la ora 23.00.

Read more: Cod galben de vijelii şi instabilitate, în peste jumătate dintre judeţele din România
Actual

Consiliul Superior de Apărare a Țării, reunit marți, a decis declararea autostrăzii Ploiești - Brașov "obiectiv strategic de interes național". Acest pas era așteptat de Executiv pentru a începe demersurile în vederea construirii șoselei din fonduri guvernamentale.

Read more: CSAT a declarat autostrada Ploiești - Brașov drept "obiectiv strategic de interes național"
Actual

Un nou program social va fi lansat în anul școlar care va începe la 1 septembrie 2019. Proiectul "Merg la școală" presupune acordarea de tichete valorice pentru toți elevii din învățământul preuniversitar. Acestea vor avea un termen de valabilitate și vor putea fi utilizate numai pentru achiziționarea anumitor produse necesare școlarului.

Read more: Tichete de 250 de lei, în anul școlar 2019 - 2020, pentru toți elevii! În ce condiții vor putea fi...
Actual

Fata răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dincă, a avut în ultimele clipe din viață o discuție telefonică cu polițistul care a preluat apelul de la operatorul STS. După o oră de la această discuție, polițistul în cauză a sunat la STS să întrebe cum se face localizarea unui apel pentru că nu știa. Această conversație a durat circa 10 minute.Vă prezentăm mai jos un fragment obținut pe surse de Digi24.

Read more: RUȘINE NAȚIONALĂ! Discuție șocantă între polițist și Alexandra: „Hai, ce vrei? Bine, bine, stai...
Actual

Poliția Prahova a confirmat incidentul de sâmbătă petrecut pe DN 1 și detaliat la 112, dar și pe Facebook de un conducător auto care a surprins imaginile cu copilul aflat la volanul unei mașini, în zona Bărcănești. Șoferul reclamat și minorul au fost identificați, dar se pare că bărbatul ar fi dat o explicație suficient de convingătoare pentru polițiști, astfel că acesta a scăpat doar cu un avertisment.

Read more: Șoferul care și-a lăsat copilul la volan, pe DN 1, sancționat cu... avertisment!!!
Joomla SEF URLs by Artio