Actual

Actual

Așa cum ministrul de Interne, Mihai Fifor, a anunțat săptămâna trecută, polițiștii din toată șara au ieșit la vânătoare de pirați... rutieri. Acțiunile de amploare derulate la nivel național vizează, cu precădere, depistarea șoferilor care efectuează ilegal transport de persoane. Campania a fost demarată după ce a ieșit la iveală că bărbatul din Caracal care ar fi ucis două fete, de 15 și 19 ani, și-ar fi ales victimele din rândul pasagerilor luați "la ocazie".

Read more: Filtre pe șoselele din toată țara. 200 de "pirați rutieri"  au fost lăsaţi fără mașini
Actual

Polițiștii apelează la toate variantele pentru a obține informații despre femeia de 27 de ani, din Cocorăștii Mislii, și fiul acesteia, de numai 2 ani. Nimeni nu mai știe nimic de ei de duminică dimineață.

Read more: Un nou apel lansat de IJP Prahova, pentru găsirea tinerei și a copilului din imagine. Mamă și fiu,...
Actual

În Stalele Unite, dispecerii serviciilor de urgență au misiunea de a sta cât mai mult timp la telefon cu victima. Între timp, victima este localizată prin gps-ul telefonului, Poliția e deja pe drum și intervine rapid, se discută permanent cu victima și se încearcă rezolvarea situației în timp real, integritatea și viața persoanei fiind puse pe primul loc. Urmăriți această discuție între operatorul 911 și o victimă răpită.

Read more: Vedeți exemplul american! - Serviciul 911 nu-ți cere CNP-ul sau te transferă telefonic, ci pune pe...
Actual

Bilanț tragic al viiturilor formate sâmbătă seară, în urma ploilor abundente căzute în mai multe județe din țară. Un copil de 3 ani a murit după ce a fost luat de ape, în Prahova, iar altul de 9 ani și-a pierdut viața în aceleași condiții, la Tulcea.

Read more: Doi copii, de 3 și 9 ani, uciși de viiturile din Prahova și Tulcea
Actual

Un document oficial confirmă că aproape 19.000 de infractori, din care mulți condamnați pentru fapte grave, comise cu violență, au ieșit mai devreme din închisori, în baza prevederilor referitoare la recursul compensatoriu. Și mai grav este că 1.299 dintre cei eliberați în perioada 19.10.2017 - 21.06.2019 au revenit după gratii, unii pentru că au recidivat, alții după ce au fost condamnați în dosare în care erau cercetați deja la momentul liberării. Printre aceștia se numără persoane condamnate pentru omor, omor calificat, lovituri cauzatoare de moarte, sechestrare de persoane, viol, trafic de persoane, trafic de minori.

Read more: Aproape 19.000 de infractori eliberați în baza recursului compensatoriu! Sute de criminali,...
Actual

ANM a instituit, pentru sâmbătă, 3 august, cod galben de vijelii în mai bine de jumătate din țară. SUnt vizate în special județele din partea de est și din nord.

Read more: Cod galben de furtuni, astăzi, în majoritatea județelor // UPDATE - Cod roșu de furtună în...
Actual

Consilierii municipali din partea PSD și ALDE au lansat, vineri, un nou atac la adresa primarului Adrian Dobre, pe care îl acuză că "acționează teleghidat de mafia gunoaielor". Aceștia fac referire la saci cu deșeuri care ar fi aruncați intenționat în anumite zone din Ploiești și cer organelor de anchetă să verifice aceste aspecte.

Read more: Consilierii PSD-ALDE cer Poliției și procurorilor să ancheteze cine aruncă saci cu gunoaie în...
Actual

MAI vrea să schimbe radical legislația referitoare la gestionarea cazurilor de dispariție. Un proiect de lege în acest sens a fost publicat în consultare publică și prevede modificări radicale în privința localizării persoanelor dispărute și în abordarea cazurilor în care este vorba despre dispariția unor copii.

Read more: Schimbare radicală în căutarea și localizarea persoanelor dispărute. Cazurile cu copii vor fi...
Joomla SEF URLs by Artio