Actual

Actual

Într-un mesaj oficial publicat marţi pe reţelele de socializare, ministrul Finanţelor, senatorul de Prahova Alexandru Nazare, anunţă că "produsul intern brut în trimestrul 4 din 2020 a fost, în termeni reali, cu 5,3% mai mare decât în trimestrul 3", văzând asta ca o validare a măsurilor luate de Executiv în ultimul an. Cu bugetul de stat lansat în dezbatere, ministrul face şi un apel la prudenţă, argumentând că "2021 încă stă sub semnul incertitudinii din punct de vedere al crizei sanitare".

Read more: Ministrul Finanţelor anunţă o creştere economică de 5,3% în 2020 între trimestrul 3 şi trimestrul 4
Actual

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis astăzi, în continuarea celor din weekend, o nouă avertizare de vreme severă. Vântul va bate puternic în Moldova şi în Carpaţii Meridioali şi Orientali, inclusiv în Munţii Bucegi, viscolind zăpada la altitudini mai mari.

Read more: Cod galben de vânt puternic în zonele înalte din mai multe judeţe, inclusiv în Munţii Bucegi
Actual

Primăria Ploiești a anunțat, duminică seară, producerea unei avarii majore la sistemul de termoficare al municipiului. Furnizarea agentului termic este sistată până la ora 21.00, potrivit informațiilor de până acum.

Read more: Avarie majoră la rețeaua de termoficare. Sunt afectate 4.400 de apartamente din Ploiești,...
Actual

Locurile pentru programare în vederea vaccinării anti-Covid sunt aproape epuizate în centrele din Ploiești, dar și în alte localități din județ, conform informațiilor publicate pe platforma oficială vaccinare-covid.gov.ro și sintetizate sub forma unei hărți interactive, ușor de consultat de către cei interesați în secțiunea dedicată înregistrării.

Read more: Harta interactivă a locurilor disponibile pentru vaccinare
Actual

Liviu Tudose, fost procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, pensionat în decembrie 2019, a publicat, sâmbătă seară, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare adresată ministrului Justiției, Stelian Ion, cu privire la demersurile în vederea desființării Secției pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie.

Read more: Scrisoare deschisă a fostului procuror adjunct al PCA Ploiești, Liviu Tudose, către ministrul...
Joomla SEF URLs by Artio