Actual

Actual

Un avion Cessna 172 a fost avariat, miercuri după-amiază, în urma unui incident aviatic petrecut pe aerodromul din Strejnic, din câte se pare în timpul unor lecții de zbor. Pilotul nu a fost rănit. Evenimentul a fost confirmat de Școala Superioară de Aviație Civilă, care a ași anunțat, în urma acestuia, demararea unei anchete și suspendarea activității se zbor.

Read more: Al doilea incident aviatic cu un aparat de instrucție, pe aerodromul din Strejnic. SSAC a anunțat...
Actual

Ministerul Sănătății a lansat, în consultare publică, un proiect de modificare a hotărârii de Guvern emise acum opt ani, referitoare la sancționarea încălcării normelor din domeniul sănătății publice. La numeroase capitole, autoritățile propun dublarea amenzilor.

Read more: Amenzi de până la 50.000 de lei pentru spitalele care încalcă măsurile igienico-sanitare și pentru...
Actual

Secţia pentru procurori în materie disciplinară din CSM îi judecă miercuri pe procurorii Laura Codruţa Kovesi, Lucian Onea şi Marius Iacob în trei dosare în care sesizarea aparţine Inspecţiei Judiciare.

Read more: Lucian Onea, fostul șef al DNA Ploiești, dar și Laura Codruța Kovesi şi Marius Iacob, judecaţi...
Actual

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat, duminică seară, că unitățile de învățământ ar putea fi închise în caz de producere a unor fenomene meteo severe, hotărârea urmând să fie luată la nivel local, în funcție de fiecare situație în parte.

Read more: Furtunile ar putea închide școlile și grădinițele, în zonele afectate. Anunț oficial al...