Actual

Actual

Ministerul Educației a anunțat primele date oficiale privind organizarea campaniei de vaccinare anti-Covid a angajaților din unitățile de învățământ preuniversitar și universitar.

Read more: Cum vor fi organizate centrele pentru vaccinarea anti-Covid a angajaților din învățământ
Actual

Mai multe echipaje ale ISU Prahova au fost mobilizate, miercuri dimineață, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, pentru un exercițiu care a simulat acțiunile de evacuare în cazul producerii unui incendiu în cel mai mare spital din județ.

Read more: FOTO - Mobilizare la Spitalul Județean! Pompierii au verificat cum s-ar realiza evacuarea, în caz...
Actual

Bilanţul oficial publicat astăzi de Prefectura Prahova arată că numărul total de cazuri COVID înregistrate în judeţ în ultimele două săptămâni a fost de 547, ceea ce înseamnă o medie de 0,69 de infectări la mia de locuitori, în scădere faţă de săptămâna precedentă. Lider în acest clasament este oraşul Azuga, cu o rată de infectare de 2,55, urmat de Poiana Câmpina.

Read more: #coronavirus - Rata medie de infectare din Prahova a coborât la 0,69 cazuri la mia de locuitori....
Actual

Ordinul prin care a fost aprobată structura anului școlar 2021 – 2022 a fost publicat, marți, în Monitorul Oficial. Calendarul valabil din septembrie prevede mai multe modificări, față de ultimii ani.

Read more: Ministerul Educației a anunțat structura viitorului an școlar. Reguli privind recuperarea...
Actual

Poliţia Rutieră a sancţionat, cu amenzi sau avertismente, Consiliul Judeţean Prahova şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru că instituţiile nu au viabilizat drumurile pe care le au în grijă. La rândul lor, reprezentanţii CJ Prahova spun că e vina operatorilor, reclamând că unii dintre ei nici măcar nu şi-au scos utilajele din garaje. Vicepreşedintele Cristian Apostol spune că, noaptea trecută, doar două maşini de deszăpezire au efectuat programul conform contractului.

Read more: Amenzi în Prahova, pentru deszăpezire prost făcută. Consiliul Judeţean îi avertizează pe operatori
Joomla SEF URLs by Artio