Actual

Actual

Rompetrol, parte a Grupului KMG International, continuă seria acțiunilor derulate în cadrul Programului „Pregătit pentru carieră” adresat elevilor și studenților din Ploiești, Constanța, Năvodari și București. Reprezentanții companiei au organizat, în zilele de 8 și 9 mai 2019, un eveniment de carieră dedicat elevilor Liceului Tehnologic "Lazăr Edeleanu" din Ploiești de la specializările chimie industrială, mecatronică și electrotehnică.

Read more: Specialiștii Rompetrol, sesiuni de prezentare și workshop cu elevii Liceului Tehnologic "Lazăr...
Actual

Fostul șef al DNA Ploiești, Lucian Onea, și fostul procuror DNA Ploiești Mircea Negulescu au depus plângeri penale împotriva șefului Secției speciale pentru anchetarea magistraților, Gheorghe Stan, și a adjunctului său, Adina Florea. Cei doi sunt acuzați de constituire de grup infracţional organizat şi favorizarea făptuitorului.

Read more: Lucian Onea și Mircea Negulescu au depus plângeri penale împotriva procurorilor care conduc Secția...
Actual

Garda de Mediu Prahova derulează un control în Ploieşti, însă nu cu privire la depăşirile normelor privind emisiile nocive, ci la câmpurile pline de deşeuri. Din cauza aşa-ziselor puncte nerge, în care se aruncă necontrolat gunoaie de ani întregi, Primăria riscă amenzi de până la 100.000 de lei.

Read more: Garda de Mediu Prahova face verificări în Ploieşti, la câmpurile pline de gunoaie
Actual

ANM a prelungit informarea meteo de instabilitate atmosferică până duminică dimineață. De asemenea, a fost emis un nou cod galben de furtuni care vizează și zona montană a județului Prahova.

Read more: Cod galben de furtuni pentru nordul județului. Până duminică, toate localitățile din Prahova sunt...
Actual

Cinci persoane vor fi aduse la audieri, în cursul zilei de astăzi, în urma perchezițiilor care au loc la Ploiești și Valea Călugărească, într-un dosar de furt in locuințe. Printre ei s-au afla și o "vedetă" a hoților autohtoni. Este vorba despre unul dintre indivizii condamnați, în 2011, pentru că ar fi furat o geantă cu un milion de euro dintr-o casă din municipiu.

Read more: Un bărbat condamnat pentru furtul unui MILION de EURO, din Ploiești, în 2011, printre cei săltați...
Actual

O nouă informare metro a fost emisă, marți, de Administrația Națională de Meteorologie. Avertizarea vizează întreaga țară pentru că, până vineri dimineață, în mai toate regiunile vor fi semnalate furtuni însoțite de ploi abundente și căderi de grindină.

Read more: Vijelii, grindină și ploi abundente, până vineri dimineață