Actual

Actual

Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație a publicat, luni, un prim set de teste de antrenament, fiind vorba practic despre modele de subiecte pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Read more: Luni au fost publicate primele teste de antrenament pentru EN și Bac 2021. Absolvenții de gimnaziu...
Actual

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiţă, a adus lămuriri cu privire la ce înseamnă valabilitatea înscrisă pe certificatul de vaccinare.

Read more: Semnificația datei de expirare de pe adeverința de vaccinare: valabilitatea serului sau durata...
Actual

În timp ce localitatea Cosminele, una dintre cele mai mici din Prahova, rămâne singura cu o rată de infectare COVID peste 3 cazuri la mie, în alte 29 de localităţi ale judeţului nu s-a mai înregistrat oficial nicio infectare în cel puţin ultimele 14 zile, arată situaţia oficială publicată astăzi de Prefectură.

Read more: #coronavirus - Rata de infectare din Prahova: O singură localitate sare de 3 cazuri la mie, 29...
Actual

Poliţia Prahova anunţă că a reuşit să-l găsească pe bărbatul care a provocat accidentul rutier petrecut aseară pe DN1, în Pucheni, şi soldat cu decesul unui pieton. Suspectul, în vârstă de 31 de ani, nu are permis de conducere pentru nicio categorie. El a fost reţinut de anchetatori.

Read more: Şoferul care a lovit un pieton pe DN1 şi a fugit de la locul accidentului, reţinut de poliţişti
Actual

Chemaţi de urgenţă sâmbătă seară să intervină la un bloc din Ploieşti după ce locatarii simţiseră miros de gaz, pompierii prahoveni au decis să evacueze toate apartamentele. După aproape o oră de verificări, echipajul sosit iniţial la faţa locului nu a reuşit să identifice sursa, solicitând întăriri.

Read more: O scară întreagă de bloc, evacuată după ce locatarii au simţit miros de gaze
Actual

În seara zilei de 19 februarie 2021, în jurul orei 21:30, o deținută încarcerată în Penitenciarul de Femei Târgșoru Nou a atacat și lovit o asistentă medicală care urma să-i administreze tratamentul.

Read more: Exclusiv. Asistentă medicală de la Penitenciarul Târgșor, lovită cu picioarele de către o deținută...
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 26.945 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 861 de pacienți au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică Prahova. Nu au fost raportate noi decese în ultimele 24 de ore.

Read more: #coronavirus - În ultimele 24 de ore n-au fost raportat nici decese, nici doze de vaccin irosite...
Actual

Aproape 20.000 de persoane dintre cele programate pentru vaccinare anti-Covid la centrele din Prahova au primit, până astăzi, ambele doze de vaccin. Stocul disponibil, la ultima raportare, era de 7.849 de doze.

Read more: Nouă doze de vaccin irosite, în Prahova, în ultimele 24 de ore. Numărul reacțiilor adverse...
Actual

Ultimele modificări cu privire la ratele de infectare cu COVID-19 din localităţile din Prahova duc la schimbări ale scenariilor aplicate în unităţile de învăţământ. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis astăzi modificarea scenariilor pentru 76 de unităţi, în cele mai multe cazuri fiind vorba de treceri de la scenariul galben la cel verde. Sunt, însă, şi localităţi care intră în "zona" galbenă şi cea roşie!

Read more: Scenarii modificate în mai multe unităţi de învăţământ din Prahova, începând de luni
Joomla SEF URLs by Artio