Actual

Actual

Situaţia actualizată, prezentată astăzi de Prefectura Prahova, arată că din 18 ianuarie şi până în prezent au fost confirmate 758 de infectări cu noul coronavirus, ceea ce, raportat la populaţia judeţului, înseamnă o rată de infectare de 0,96 cazuri la mia de locuitori. Cele mai mari rate sunt în comunele Călugăreni şi Proviţa de Sus, în ambele cazuri această statistică fiind influenţată de populaţia redusă a celor două localităţi.

Read more: Situaţia la zi, în Prahova, privind rata de infectare din fiecare localitate
Actual

Ministrul Sănătății a cerut, în urma tragediei petrecute la finalul săptămânii trecute, la Institutul “Matei Balș”, un raport privind modul în care au fost implementate, la nivelul unităților sanitare, măsurile prevăzute în notele-raport înaintate instituției, în ultimii doi ani, cu privire la aspecte din domeniul apărării împotriva incendiilor.

Read more: RAPORT OFICIAL: 17 nereguli majore depistate anul trecut, în secții ATI din toată țara
Actual

Conducerea Federației Sindicatelor Libere din Învățământ a lansat, luni, un apel către toți factorii implicați în redeschiderea școlilor și a grădinițelor, atrăgând atenția că nicio greșeală nu este permisă în actualul context epidemiologic, întrucât “costul plătit ar putea fi sănătatea copiilor și a colegilor noștri!”

Read more: Zece solicitări ale sindicaliștilor din Educație, înainte de redeschiderea unităților de învățământ
Actual

Din 8 februarie, prima zi a semestrului al doilea, elevii și preșcolarii ar putea reveni în școli și grădinițe. Decizia finală va fi luată marți și, cu siguranță, nu va fi vorba totuși despre o revenire la normalitate.

Read more: Marți va fi luată decizia privind redeschiderea școlilor și a grădinițlor. În ce situații...
Actual

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, duminică, că și în ultimele 24 de ore au fost înregistrate peste 1.800 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, după peste 15.000 de teste efectuate în ultimele 24 de ore.

Read more: #coronavirus: În ultimele 24 de ore au fost confirmate 1.825 de cazuri noi și 71 de decese...
Actual

În următoarele zile vor fi adoptate măsuri urgente în sistemul sanitar, a anunțat ministrul Sănătății într-o conferință de presă organizată la o zi după tragicul eveniment de la Institutul “Matei Balș”.

Read more: Primele măsuri anunțate de ministrul Sănătății, după tragedia de la “Matei Balș”
Joomla SEF URLs by Artio