Actual

Actual

Procurorii D.I.I.C.O.T. - Pitești și ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, București, Ploiești, Brașov și Craiova  și ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov efectuează, miercuri, 46 de percheziții domiciliare pe raza  județelor Argeș, Dâmbovița, Olt și Ilfov. descinderile au loc într-un dosar care vizează 11 suspecți cercetați pentru constituire de grup infracțional organizat, fraudă informatică în formă continuată și fals informatic în formă continuată.

Read more: Fals și fraudă informatică de două milioane de euro, printr-o schemă năucitoare. Cum acționa...
Actual

Filiala Prahova a Partidului Naţional Liberal organizează joi, la Ploieşti, o dezbatere cu tema "Politici de sănătate în Uniunea Europeană - Oportunităţi pentru România".

Read more: Dezbatere la Ploieşti pe tema sistemului de sănătate. Iulian Dumitrescu, Roberta Anastase şi...
Actual

Senatorul PNL de Prahova Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședintele PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă, a comentat nivelul la care a ajuns datoria externă a României, indicând și câteva dintre cauzele atingerii acestui nivel record, de peste 100 de miliarde de euro.

Read more: Președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, despre patru deficiențe majore care se află...
Actual

Acţiune de amploare a Poliţiei, în plină stradă, în sudul municipiului Ploieşti. Marţi după-amiază, ofiţerii de la BCCO, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Grupării Mobile de Jabndarmi, au imobilizat doi suspecţi, în urma unui flagrant organizat în zona parcului Mihai Eminescu, aproape de Bulevardul Independenţei. Cei doi tineri, originari din Brăila, sunt bănuiţi că au distribuit în Ploieşti substanţe cu efecte psihoactive. Ei au fost duşi la audieri, timp în care anchetatorii au organizat şi o percheziţie, iar miercuri procurorii DIICOT au dispus reţinerea lor pentru 24 de ore.

Read more: Doi suspecţi de trafic de etnobotanice au fost săltaţi de BCCO, după un flagrant organizat în...
Actual

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a efectuat, în noaptea de marţi spre miercuri, un nou control inopinat într-un spital din Prahova. De această dată, oficialul a poposit la Sinaia.

Read more: Ministrul Sănătății, în vizită inopinată într-un alt spital din Prahova. Ce a anunțat după...
Actual

Poliția Prahova a lansat, marți, un apel către cetățeni, solicitând sprijin pentru găsirea unei adolescente de 15 ani, din Valea Călugărească, care ar fi fost văzută ultima dată săptămâna trecută, când a plecat la școală.

Read more: O adolescentă din Prahova este dispărută de o săptămână! // UPDATE - Anunțul Poliției Prahova
Actual

Un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti s-a pronunțat, deja, în cazul primarului comunei Podenii Noi, Mihai Alionte, care ar agățat în birou un tablou cu Nicolae Ceaușescu.

Read more: Decizia procurorului, în cazul primarului din Prahova care are agățat, în birou, un tablou cu...
Actual

Înotătorii de la CSM Ploieşti au participat, sâmbătă şi duminică, la Cupa Ligii performanţei în nataţie – Etapa de semifond, competiţie organizată la Braşov, în Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan”. Cei 11 sportivi pregătiţi de Tamara Costache şi Ciprian Toma au concurat în probele de 200 metri liber, spate, bras şi fluture, 200 metri mixt şi 400 metri liber, reuşind, la final, să aibă un bilanţ de 34 de medalii: 18 de aur, 10 de argint (9 individual şi una la ştafetă) şi 6 de bronz.

Read more: Înotătorii de la CSM Ploieşti au câştigat 34 de medalii la Cupa Ligii performanţei în nataţie
Actual

Agenția de Protecția Mediului Prahova a transmis, luni, un comunicat de presă în carea explicat cauza pentru care de dimineață, în Ploiești, s-a simțit un miros puternic de sulf (VEZI DETALII), dar și faptul că a notificat rafinăriile cu privire la condițiile meteo care nu permiteau dispersia poluanților.

Read more: APM explică de ce a mirosit a sulf, luni dimineață, la Ploiești