În septembrie încep lucrările la construcţia nodului de acces pe A3 în zona localităţii Gherghiţa / Banii vin de la CJ Prahova

Written by Administrator Category: Actual Created: Thursday, 07 February 2013 16:49

cosma proiect nod a3 gherghitaPreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea COSMA, a participat joi 7 februarie 2013, la prezentarea proiectului care vizează realizarea nodului de acces pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, în zona localităţii Gherghiţa. Obiectivul de investiţie este prevăzut a începe în luna septembrie 2013 şi are ca termen de finalizare luna mai 2014, valoarea acestuia fiind de aproximativ 15 milioane de lei.

Fondurile necesare pentru realizarea nodului rutier vor fi asigurate în cea mai mare parte de către Consiliul Judeţean Prahova şi includ cheltuieli privind proiectarea, exproprierile şi execuţia propriu-zisă a lucrării.

Proiectul de infrastructură rutieră va permite prahovenilor care locuiesc în sudul judeţului să poată avea acces la autostrada A 3 şi va conduce la dezvoltarea economică a zonei Balta Doamnei – Gherghiţa

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.