Accident grav, pe DN 1, provocat de o șoferiță care a întors pe linie continuă

Written by Ioana POPA Category: Actual Created: Thursday, 09 November 2017 13:32

O femeie de 56 de ani a ajuns în stare gravă, la spital, joi, după ce mașina în care se afla a fost lovită de două autoutilitare. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 12.30, pe DN 1, în localitatea prahoveană Potigrafu.

 

Alte două persoane implicate, bărbați în vârstă de 24, respectiv 26 de ani, au scăpat nevătămați din impact. Femeia care se afla, însă, la volanul autoturismului nu a avut la fel de mult noroc. Potrivit ISU Prahova, aceasta a fost găsită încarcerată și inconştientă, fiind preluată de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă trimis la fața locului împreună cu alte două, de descarcerare.
Poliția Prahova a anunțat că, în zonă, traficul este dirijat, a doua bandă a sensului București - Ploiești fiind blocată în urma producerii evenimentului.
Potrivit aceleiași surse, potrivit primelor cercetări, șoferița rănită grav ar fi vinovată de producerea accidentului, după ce ar fi întors mașina prin loc nepermis, indicat de marcajul dublu continuu. Autoturismul acesteia ar fi fost lovit de o autoutilitară și proiectat în alta, pe celălalt sens de mers, de unde a ricoșat în glisiera metalică de pe marginea drumului.

Foto ilustrație

Contact

Pentru sesizări și ponturi, scrie-ne la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., pe pagina de FACEBOOK a publicației, TWITTER sau GOOGLE PLUS.