Actual

Actual

Imagini cu un accident violent, produs în Cluj-Napoca, readuc în discuție necesitatea unor reguli privind circulația trotinetelor electrice pe drumurile publice. Aceste vehicule sunt tot mai des întâlnite în trafic, iar Poliţia Rutieră spune că e nevoie de o reglementare mai clară în privinţa lor.

Read more: Codul rutier ar putea fi modificat pentru a reglementa circulaţia trotinetelor electrice
Actual

Luna viitoare intră în vigoare noile sancțiuni care îi vizează pe cei care scriu mesaje, transmit live, filmează sau vorbesc la telefon în timpul condusului. Prevederile ordonanței adoptate luna trecută fac referire la amenzi mai mari și, ca element de noutate, la forma agravantă a săvârșirii contravenției.

Read more: Utilizarea telefonului mobil în timpul condusului va fi sancționată cu amenzi mai mari, din 12...
Actual

În următoarele zile, vremea va cunoaște o răcire accentuată, astfel că, în majoritatea regiunilor, maximele vor scădea cu 10 grade Celsius sau chiar mai mult, față de valorile înregistrate la începutul săptămânii. Vestea bună este că, în scurt timp, temperaturile vor crește din nou, chiar până la 27 de grade în Muntenia, Crișana și Dobrogea.

Read more: Temperaturile scad cu aproximativ 10 grade Celsius, în următoarele zile
Actual

Cei 21 de absolvenți de gimnaziu și liceu care au încheiat Bacalaureatul, respectiv Evaluarea Națională, cu media 10, au fost recompensați pentru rezultatul obținut la examenele naționale din acest an.

Read more: Absolvenții de 10 din Prahova, recompensați după performanța de la Bac și Evaluarea Națională
Actual

Salvamontiștii din Bușteni au intervenit în Masivul caraiman pentru recuperarea a doi turiști din Bacău rămași blocați pe munte după ce au părăsit poteca marcată.

Read more: Doi turiști au rămas blocați pe munte după ce au ieșit, din greșeală, de pe traseul marcat
Actual

Polițiștii din Cocorăștii Colț au fost alertați marți, în jurul orei 13.00, cu privire la dispariția Florinei Georgiana Radu, o tânără de 25 de ani din Ariceștii Rahtivani, jud. Prahova.

Read more: Apel al Poliției, pentru găsirea unei tinere din Ariceștii Rahtivani care a dispărut acum două...
Joomla SEF URLs by Artio