Actual

Actual

Aproape că nu este săptămână fără ca în intersecția de lângă Ploiești, dintre DN 1 și drumul spre localitatea Buda, să nu aibă loc un accident rutier. Miercuri dimineață, două autovehicule au intrat în coliziune, pe fondul neacordării de prioritate.

Read more: Intersecția de la Buda face noi victime. Trei persoane rănite, miercuri dimineață, într-un...
Actual

Vreme de aproape o săptămână, un transport de praf de praf saharian va traversa țara noastră. Fenomenul va fi vizibil începând de marți și până de Paște, în special în intervalele cu precipitații.

Read more: Anunțul meteorologilor cu privire la valul de praf saharian care ajunge marți deasupra României
Actual

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat, luni seară, că din toamnă ar putea fi introdusă limitarea numărului de elevi dintr-o clasă, la cel mult 25.

Read more: Ministrul Educației vrea să introducă limitarea numărului de elevi: cel mult 25 de copii într-o...
Actual

Părinții care vor să-i ducă la grădiniță pe cei mici în anul școlar următor trebuie să se ocupe de înscrierea copiilor în învățământul preșcolar imediat după sărbători. Primele vor fi înregistrate cererile de reînscriere și abia apoi, în limita locurilor rămase, cele pentru copiii care vor merge la grădiniță prima dată în toamna acestui an.

Read more: Înscrierile la grădiniță încep imediat după Paște
Actual

Trei autovehicule au fost implicate în accidentul produs pe DN 1, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, în zona Bisericii Călătorului. Două mașini, trase pe dreapta pentru că unul dintre ele făcuse pană, au fost izbite de o autoutilitară care se îndrepta spre Ploiești.

Read more: Doi bărbați au murit și un altul a fost rănit, pe DN 1. Victimele, spulberate de o autoutilitară
Actual

Inspectorii de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor au verificat piețele și depozitele de pește, găsind mari probleme inclusiv în Prahova, la un depozit de unde se alimentează marile hipermarketuri. Autoritățile au găsit pește expirat și ținut în condiţii mizerie şi în alte zone ale ţării, iar tone de pește au fost confiscate.

Read more: Alertă alimentară înainte de Florii. Peşte expirat sau ţinut în condiţii mizere în pieţe şi magazine
Actual

„Unirea” Sărbătorilor Pascale cu liberul legal de 1 Mai aduce o minivacanţă, la finalul acestei luni, pentru bugetari, ceea ce înseamnă că multe ghişee de lucru cu publicul ori vor fi închise, ori vor avea program redus.

Read more: Program redus, în următoarea perioadă, la Evidenţa Populaţiei Ploieşti