Actual

Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 5629  persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul celor confirmați de la începutul epidemiei, 195 de prahoveni au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele două decese raportate au fost în rândul a două persoane de sex feminin (51,71 ani), cu comorbidități.

Read more: #coronavirus - Încă două decese raportate în Prahova, la paciente infectate cu COVID-19
Actual

Vineri, Prahova a anunțat unul dintre cele mai descurajatoare bilanțul pe 24 de ore, situația înrăutățindu-se brusc față de ce se întâmpla la începutul săptămânii.

Read more: #coronavirus: Bilanțul zilei, în Prahova, include două focare noi, 87 de cazuri confirmate și...
Actual

Administraţia Naţioală de Meteorologie a emis un cod portocaliu şi un cod galben de vijelii, care intră în vigoare de sâmbătă şi ţin până în noaptea de sâmbătă spre duminică, respectiv până duminică dimineaţă. Judeţul Prahova intră sub cod portocaliu, iar meterologii anunţă ploi însemnate cantitativ, cu până la 60-90 de litri pe metru pătrat, intensificări ale vântului, descărcări electrice şi pe alocuri grindină.

Read more: Avertizare meteo de ploi şi descărcări electrice, până duminică dimineaţă
Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 5471 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul prahovenilor testați pozitiv cu noul coronavirus, de la începutul epidemiei, 188 au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese asociate COVID-19 au fost în rândul a două persoane de sex masculin (45, 67 ani), cu comorbidități.

Read more: #coronavirus - Încă două decese raportate joi în Prahova la pacienţi infectaţi cu COVID-19
Joomla SEF URLs by Artio