Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

canalizare mitică apostol
Categorie: Administraţie
  • Ultima hotărâre de Consiliu Local referitoare la acest obiectiv a fost adoptată joi seară, într-o ședință convocată de urgență în contextul în care depunerea proiectelor începea a doua zi, la ora 10.00.
  • Consiliul Județean a anunțat că nu a putut depune cererea de finanțare în timp util, acuzând Primăria Ploiești că a transmis documentația după deschiderea apelului și epuizarea fondurilor.

„Finanțarea alimentării cu apă și canalizare a cartierului Mitică Apostol din Ploiești, ratată din cauza întârzierii transmiterii documentației de către Primăria Ploiești”, acuză Consiliul Județean.

„Primăria Ploiești a transmis ultimul document necesar pentru completarea cererii de finanțare la 45 de minute după începerea apelului de proiecte, sau mai exact, la 41 de minute după ce bugetul disponibil în cadrul competiției lansate de AFM la nivel național fusese epuizat.

Consiliul Județean Prahova solicitase documentele necesare depunerii proiectului de la Primăria Ploiești încă din data de 22 martie 2024. Ieri, pe 4 aprilie 2024, aceleași documente au fost solicitate din nou, stabilindu-se ca termen limită pentru finalizarea dosarului aceeași zi, cu scopul de a îndeplini cerințele pentru înscrierea în proiect.

Citiți și: PROTEST LA CONSILIUL LOCAL PLOIEȘTI PENTRU INTRODUCEREA CANALIZĂRII ÎN CARTIERUL MITICĂ APOSTOL. „PLOIEȘTI, CAPITALA RUȘINII” FOTO

Solicitările Consiliului Județean au fost comunicate printr-o serie de adrese trimise în datele de 22 martie 2024 (nr. 7818 – solicitare de modificare a acordului de parteneriat și nr. 7819 – solicitare de documentație, conform cerințelor din Ghidul de finanțare), 27 martie 2024 (nr. 8154 – solicitare de aprobare a documentației tehnico-economice actualizate) și 4 aprilie 2024 (nr. 9179 – reiterare a solicitărilor anterioare și un model de acord de parteneriat). În fiecare din aceste adrese, a fost specificată data și ora deschiderii apelului, iar cea din urmă a inclus o solicitare explicită de transmitere a documentației până la data de 4 aprilie 2024. În tot acest timp, Primăria Ploiești nu a comunicat Consiliului Județean nicio informație referitoare la proiectul derulat în parteneriat sau la documentația solicitată.

În dimineața zilei de 5 aprilie 2024, la ora 10:45, a fost primit un e-mail care conținea documentația necesară finalizării depunerii proiectului.

Din cauza timpului limitat, nu a fost posibilă finalizarea depunerii proiectului și obținerea finanțării necesare, ceea ce este regretabil pentru locuitorii cartierului Mitică Apostol, care nu vor beneficia de avantajele implementării proiectului în acest moment”, au detaliat reprezentanții CJ Prahova într-un comunicat transmis vineri după-amiază.

Citiți și: SCANDAL LA CONSILIUL JUDEȚEAN PRAHOVA. „CE FACEȚI, SUNTEȚI ÎN CAMPANIE?”

Aceștia au anunțat că nu renunță la proiect, depunerea fiind „amânată pentru aceeași axă de finanțare, care are caracter multianual, sau pentru o altă axă de finanțare ce va fi identificată în viitorul apropiat”.

Într-un comunicat transmis vineri, Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat că pe „05 aprilie 2024, ora 10:00 a demarat sesiunea de înscriere pentru unitățile administrativ teritoriale în cadrul Programului vizând sisteme de alimentare cu apă, canalizare şi epurare a apelor uzate – Apă-canal. Bugetul alocat acestui program a fost rezervat integral într-un timp record, fiind depuse un număr total de 201 de dosare pentru cele 8 regiuni”.

„Programul are caracter multianual şi s-a desfăşurat la nivel naţional, pe regiuni. Înscrierea în cadrul programului s-a realizat prin intermediul aplicației informatice în limita a 200% din bugetul alocat sesiunii. În cadrul programului se finanțează tipurile de investiții care vizează atât înființarea sistemelor de alimentare cu apă și a sistemelor de canalizare, cât și extinderea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și sistemelor de canalizare existente. Un proiect poate presupune atât lucrări destinate sistemelor de alimentare cu apă, cât și lucrări destinate sistemelor de canalizare”, a mai precizat sursa citată.

Potrivit datelor publicate de AFM, pentru regiunea Sud Muntenia, din care face parte și Prahova, bugetul a fost de 462.352.415,27, în cadrul apelului de vineri fiind depuse 33 de proiecte.

Ilustrație arhivă

 

Back To Top