Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident dn1b mizil
Categorie: Știri locale
  • Polițiștii anchetează împrejurările în care s-a produs accidentul cu trei vehicule implicate care a avut loc miercuri, în apropiere de Mizil.

„La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au fost sesizați despre faptul că pe DN1B, în comuna Fântânele s-ar fi produs un accident rutier între trei autovehicule.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că accidetul rutier a avut loc între un autoturism condus de o femeie de 61 de ani și un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, ulterior, în coliziune cu ansamblul de vehicule intrând un alt autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, necesitând transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiiind negative, femeia neputând fi testată din cauza leziunilor”, au anunțat reprezentanții IJP Prahova, după încheierea cercetării la fața locului.

În zonă nu mai sunt probleme de trafic.

Citiți și: UPDATE. DN1B BLOCAT, LA MIZIL, ÎN URMA UNUI ACCIDENT CU UN TIR ȘI DOUĂ AUTOTURISME. O VICTIMĂ ESTE ÎNCARCERATĂ - VIDEO LINK

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Foto: ISU Prahova

Back To Top