Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

omorât pe stradă
Categorie: Știri locale
  • Un bărbat de 48 de ani a murit, pe o stradă din Ploiești, după lovitura primită, în zona feței, din partea unui individ cu care ar fi intrat în conflict din cauza felului în care staționase.
  • Suspectul a fost depistat și reținut, iar Tribunalul a emis pe numele său mandat de arestare preventivă.

Bărbatul omorât pe stradă, la Ploiești, nu era din oraș. Acesta și-ar fi gîsit sfârșitul în urma unei lovituri aplicate de un alt bărbat cu care a intrat în conflict. Tragicul incident a avut loc în toamna anului trecut, dar suspectul în acest caz a fost reținut abia ieri.

„La data de 27 martie a.c., un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, împreună cu polițistii Serviciului de Investigații Criminale Prahova au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Ploiești, cercetat pentru comiterea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

În fapt, la data de 16 octombrie 2023, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Ploiești, bărbatul ar fi avut un conflict spontan cu un alt bărbat de 50 de ani, generat de o nemulțumire privind modul de staționare al autorismului bărbatului de 50 de ani.

Ulterior, conflictul a degenerat, bărbatul de 48 de ani, lovindu-l pe celălalt o singura dată în zona feței, acesta din urmă decedând.

Întrucât bărbatul s-a sustras cercetărilor, la data de 27 martie a.c., în urma unor ample activități investigativ- operative, acesta a fost depistat fiind consus la sediul Parchetului de pe lânga Tribunalul Prahova.

Ulterior măsurii reținerii, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Prahova, față de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a informat IJP Prahova.

Citiți și: HOTĂRÂRE DEFINITIVĂ, DUPĂ 14 ANI DE PROCESE, ÎN CAZUL TÂNĂRULUI APROAPE OMORÂT ÎN BĂTAIE, ÎN FAȚA UNUI CLUB DIN PLOIEȘTI. CURTEA DE APEL A REDUS PEDEPSELE INTERLOPILOR INCULPAȚI

Foto ilustrație

Back To Top